Wat kunt u verwachten?

1.

Uw wensen

Wanneer u van plan bent een offerte op te vragen is het belangrijk om op voorhand te weten waar u naar op zoek bent. Natuurlijk kunnen wij ook voor u de indeling en de aankleding van u tuin ontwerpen en realiseren. Maar wanneer u zelf al een idee heeft kunnen wij u sneller een indicatie geven hoeveel tijd en geld het gaat kosten. U kunt op voorhand altijd een advies gesprek aanvragen voor u uw offerte opvraagt.

2.

Afspraak maken

Normaliter als wij een, sms, app, belletje of mailtje hebben ontvangen voor het opvragen van een offerte komen wij eerst bij u langs. We maken dan telefonisch een afspraak om op locatie u tuin te bekijken. Ook luisteren we naar uw wensen om te zien of wat u wenst in u tuin ook haalbaar is. Daarnaast geven we u gratis advies en lichten wij u voor over de mogelijkheden.

3.

Prijsopgave & tekening

Nadat de afspraak heeft plaats gevonden, kunnen wij een prijsopgave maken en een tuin tekening (tekening op schaal). Ook starten we met een maatplan. Tijdens de eerste afspraak zullen we uw tuin inmeten om een maatplan op te kunnen stellen. We hebben de cijfers dan na de afspraak op orde.

Als het voorbereidende werk verricht is zullen we u de tuin tekening (op schaal) en prijsopgave (offerte) toelichten op locatie.

DISCLAIMER: Het ontwerp van de tuin en maken van de tekening op schaal is gratis, mits u ons de tuin laat aanleggen. Mocht u niet akkoord gaan dan brengen wij het bedrag in factuur.  Gaat u akkoord met de prijsopgave en de tekening, dan krijgt u het bedrag terug  via een restitutie factuur.

4.

Materiaal uitzoeken

Bent u akkoord gegaan met onze offerte en tuin tekening? Dan plannen wij de data in waarin wij hard aan de slag gaan om uw wensen te realiseren. Toch moeten we voor we iets kunnen uitvoeren eerst aan het benodigde materiaal komen. We laten dan met onze kennis bepaalde materialen zien die u zelf kunt uitzoeken. Welk materiaal er nodig is zoekt u dus zelf bij elkaar. Heeft u daar vragen over dan kunt u altijd met ons bellen.

5.

Aan de slag

Wanneer al het materiaal geleverd is kunnen wij niets anders dan direct starten met de klus. Wij zullen in samenspraak met u de periode kiezen waarin het werk verricht zal worden. Wij houden de werktijden van 08:00 tot 16:00 aan. De lunch regelen wij zelf, maar als u aandringt zeggen wij geen nee tegen een kopje koffie of een snack.

6.

Nazorg

Wanneer uw tuin helemaal klaar is zoals u dat heeft aangegeven, dan kunnen wij nog het één en ander voor u betekenen. Zo hebben wij verschillende onderhoudsbeurten waar u jaarlijks ons voor kunt inschakelen. Wij doen onder andere de jaarlijkse-, voorjaars- en najaarsbeurten.