Waar kunnen wij bij helpen?

Geen idee hoe u uw tuin ingericht wilt hebben. Welke aspecten er in de tuin geplaatst kunnen worden. Of heeft u al een plaatje in u hoofd, maar kunt u het zelf niet realiseren? Balvers Hoveniers doet het voor u!

Wilt u een geheel nieuwe tuin laten aanleggen of uw huidige tuin een make-over geven? Balvers Hoveniers staat voor u klaar! Naast de liefde voor het vak is het voor de werknemers een hobby om bezig te zijn met de natuur en beplanting. 

Wilt u geen omkijken naar u tuin? Dan heeft Balvers Hoveniers een aantal aanbiedingen voor u klaar staan. Na de aanleg van u tuin is onderhoud erg belangrijk om de tuin behouden. U kunt genieten in u tuin en wij zorgen ervoor dat het onderhoud wordt verricht.  

Bent u een handige Harrie in de tuin, alleen heeft u niet de juiste middelen om de tuin zelf te kunnen realiseren? Huur dan nu de machines die u nodig heeft om het wel te kunnen doen!

Elke tuin heeft zijn unieke punten. Toch kun je in verloop van tijd iets anders willen. Een nieuwe aangepaste stijl of layout. Daarnaast kan het onderhoud achteruit zijn gegaan en is het huidige materiaal niet meer in goede staat. Planten zijn niet meer in volle bloei en u mist het levendige wat u had. Wilt u iets vernieuwen, verbeteren of aanpassen?